Genç Profesör Yatağında Ölü Bulundu

Erzincan’da çok acı bir olay yaşandı. Binali Yıldırım Üniversitesi Eczacılık Fakültesi eski Dekanı Prof. Dr. Mehtap Uysal, evinde kalp krizi geçirerek hayata gözlerini yumdu.

Genç yaşta profesörlük unvanını kazanan ve 2019 yılında Erzincan Binali Yıldırım Üniversitesi Eczacılık Fakültesi Dekanı olarak görev yapan Prof. Dr. Mehtap Uysal hayatını kaybetti.

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, “Uzun yıllar birlikte görev yaptığım değerli arkadaşımız, hocamız Gazi Üniversitesi Eczacılık Fakültesi’nin emekli öğretim üyesi Prof. Mehtap Uysal’a Allah’tan rahmet, ailesine, yakınlarına ve eczacılık camiasına başsağlığı diliyorum” mesajını paylaştı.

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, geçirdiği kalp krizi nedeniyle hayatını kaybeden eski Erzincan Binali Yıldırım Üniversitesi Eczacılık Fakültesi Dekanı ve Gazi Üniversitesi Eczacılık Fakültesi Farmasötik Kimya ABD emekli öğretim üyesi Prof. Dr. Mehtap Uysal için sosyal medya hesabından taziye mesajı paylaştı. Özel’in paylaşımı şöyle:

“Yaşamını yitirdiğini üzüntüyle öğrendiğim, uzun yıllar birlikte görev yaptığım değerli arkadaşımız, hocamız Gazi Üniversitesi Eczacılık Fakültesi’nin emekli öğretim üyesi Prof. Mehtap Uysal’a Allah’tan rahmet, ailesine, yakınlarına ve eczacılık camiasına başsağlığı diliyorum.”

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

xxx