Öğretmene Kurşun Yağdırmıştı: Cinayette Yeni Gelişme!

Müslim SARIYAR

Fatih Topkapı Mahallesinde dün meydana gelen olayda, Başakşehir’de bir İmam Hatip Ortaokulunda Türkçe öğretmenliği yapan Abdulbaki Durmaz (44) aracıyla seyir halindeyken, taksiden inen bir şüpheli Durmaz’ın aracına art arda ateş ettikten sonra aynı taksiyle olay yerinden kaçtı.

Vücuduna çok sayıda mermi isabet eden Durmaz ağır yaralı olarak kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti. İstanbul Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği ekipleri kaçan şüpheliyi yakalamak için çalışma başlattı.

HUSUMETLİSİ ÇIKTI

Kısa süre içerisinde incelenen kamera görüntülerinden şüphelinin kimliğini tespit eden cinayet büro dedektifleri şüphelinin Aksaray’da saklandığı adresi de belirledi. Akşam saatlerinde adrese operasyon düzenleyen ekipler Adem Güler’i gözaltına aldı. Şüpheli Adem Güler’in, öğretmen Durmaz ile aralarında geçmişten gelen husumet olduğunu öne süren şüphelinin olayı gerçekleştirdiği kabul ettiği belirtildi.

BABASI DA GEÇEN YIL ÖLDÜRÜLDÜ

Şüpheli Adem Güler’in babası A.G’nin de geçen yıl Batman’da öldürüldüğü öğrenildi. Bu cinayeti de Durmaz ailesinin işlediği öne sürüldü. Emniyetteki işlemlerinin ardından şüpheli Adem Güler İstanbul Adliyesi’ne sevk edildi.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

xxx